من و این عطر ادامه دارد و اکنون مدتی است که قوی پیش رفته ایم. این طور می گذرد: برای مدتی مورد علاقه های خود را قرار خواهم داد ، وقتی یک عطر جدید داغ همراه با رایحه ای که فوراً قلب من را می with با آنها شکسته می شوم - پیچیده است ، من می دانم ، و شاید کمی ناسالم باشد ، اما کار می کند.
برای خرید ادکلن اصل می توانید به بزرگ ترین مرجع تخصصی عطر در ایران یعنی سایت عطر الیسا مراجعه کنید.
شروع سال 2019 محصول جدید و عطرهای جدیدی را که من در تمام سال به آن علاقه مند شده ام به ارمغان آورد و باید در مورد آنها صحبت کنم. حتی بعد از گذشت یک سال ، انتخاب یک مورد علاقه کاملاً غیرممکن است ، بنابراین من قصد دارم در طول دهه جدید تمام موارد زیر را در چرخش نگه دارم. خواه شما را به سمت گلهای تازه یا عطرهای مشک قوی و چوبی جذب کنید ، یکی از موارد زیر توجه شما را جلب خواهد کرد. پیشاپیش از شما پوزش می خواهم عذرخواهی کنم ، اما قول می دهم هنگامی که بینی شما سوت می زند ، پشیمان نخواهید شد. به علاوه ، "شما خیلی خوب بو می کنید" یکی از بالاترین تعارف هاست ، و چه کسی عاشق تعارف نیست؟ فکر کرد
1- عطر Libre Eau De Parfum
اگرچه ظاهر این بطری شامپاین رنگی که در لوگوی انحطاط آن پیچیده است ، رقیب سختی است ، اما آنچه در داخل است به همان اندازه لذت بخش است. به عنوان "رایحه آزادی" این برند ، ترکیبی از شکوفه های نارنجی ، اسطوخودوس ، نورولی ، نارنگی ، وانیل ، و کهربا باعث می شود تا مجللهای مجلل از شکوفه های خود استفاده کنید (که مانند باغ مادربزرگ شما بو نیست).
2- عطر Replica Whispers in the Library Eau de Toilette
بدیهی است: این عطر باعث می شود احساس کنید که یک کتابدار داغ هستید ، از این رو نام آن را نشان می دهد. نه چندان واضح: با نتهای متضاد وانیل مطلق ، فلفل ، گلبرگهای گل نارنجی و لوبیای تونکا تزئین شده است که عطر و بوی بی موقع ایجاد می کند ، مانند عتیقه ای که هرگز از آن خسته نمی شوید.
3- عطر Joy Eau de Parfum
این بطری نه تنها یک شاهکار هنری است ، بلکه انفجار آن از گل های تازه نیز به طرز ماهرانه ای توسط François Demachy عطری ساز Dior ساخته شده است. برگاموت ، ماندارین ، گلاب رز مطلق ، گل یاس ، چوب صندل و مشک با هم برای این عطر کار می کنند که باعث تحریک شادی خالص می شود.
4- عطر Oud Eau de Parfum
استحکام یک درخت آبزی بلند ، همراه با غنای چوب آگار ، چیزی است که این عطر تمام بدن را در کنار هم نگه می دارد. بطری سیاه متراکم حاوی نت هایی از ترنج ، نارنج ، گشنیز روسی و چوب آمیریس هائیتی است و باعث می شود تا می خواهید به یک شومینه دنج فرش کنید.
5- عطر Monsieur Dada
در سال 19 ، آلبرت کریگلر اولین تکرار این عطر را به عنوان پسوند Dadaism ایجاد کرد ، که یک جنبش هنری مدرن در اوایل دهه 1900 است که منجر به هنر پاپ و پانک راک شد. این رایحه بدون جنس دارای یک ترکیب مستحکم از فلفل سیاه تند ، جوز هندی ، پرتقال ، پاتولی ، مشک و غیره است.
6- عطر Twilly Eau Poivrée
وقتی بیرون هوا سرد است ، هیچ چیز مانند لکه دار کردن پوست خود با رایحه ای که شما را گرم می کند نیست. توضیحات پیر هرمس: "گرمای پر جنب و جوش و فراوان فلفل دلمه ای صورتی ، طراوت و شادابی نوجوانان گل سرخ و جذابیت جذاب پاتچولی" در هم آمیخته است تا همه حواس شما را رنگ آمیزی کند.
7- عطر Rolling in Love
تنها چیزی که ما در جهان به آن نیاز داریم عشق است . و "نورد در عشق" از کیلیان. همانطور که از مارک تجاری ابراز می کند ، این عطر به معنای ابراز احساس "بودن در عشق بسیار زیاد است که به نظر می رسد تقریباً زیر پوست قرار گرفته است." بطری قرمز عاشقانه بهم ریخته است ، و عطرهای شیر بادام و عنبیه را شامل می شود ؛ همچنین شامل مشک است که نمونه ای از احساسات فراگیر عشق را نشان می دهد.
8- عطر Lavender Extrême Eau de Parfum
هیچ کس اما تام فورد نتوانست اسطوخودوس را به سطح بعدی برساند و ریشه های کلاسیک خود را دوباره ببخشد تا بوی کاملاً جدیدی پیدا کند. عاشق محترم ماری کلر ، ویرایشگر زیبایی ، تایلور گلین ، یک عطر ادکلن دیگر ، شما می توانید اعتماد کنید که این بطری درخشان شما را اشتباه نمی کند.
9- عطر Baie 19 Eau de Parfum
اگر این عطر یک ترانه داشت ، این قافیه قدمت انگلیسی است: "باران ، باران ، برو!" یادداشتهای درخت توت درختی ، پاتولی و برگهای سبز پس از طلسم باران طولانی ، رطوبت و آب و هوای هوا را تسخیر می کند.
10- عطر Into the Night
برای تنظیم صحیح رکورد: این عطر و بویی نیست که رویاهای دبیرستان از آن ساخته شده است. ترکیبی فریبنده آن از انواع توت های تیره ، یاس نیمه شب و کهربا غنی "زن الاغی" است که در سراسر آن نوشته شده است. بعلاوه ، این ماده با مقدار غلیظ روغن ساخته شده است تا قدرت ماندن آن در طول شب طولانی شود.
11- عطر Atelier des Fleurs Jasminum Sambac
اگر می توانستید یک گل را به عنوان تمرکز یک عطر یک گل انتخاب کنید ، و یک گل سمبوسی زیبا از گل یاس از بانکوک احساس درست کند ، مطابقت خود را برآورده کرده اید. این عطر تک نت ، رویای عطر ساز استاد لوئیز ترنر ، می تواند به تنهایی بایستد یا در کمد لباس ایده آل شما لایه برداری شود.
12- عطر Daisy Love Daze
گویی دیزی نمادین و برنده جایزه توسط مارک جیکوبز به یک خواهر کوچک جدید احتیاج دارد. اما اینجا او است! و اعتماد ، او قلب شما را با رایحه های جذاب زردآلو ، اسمانتوس و کهربا طلایی به سرقت می برد.
13- عطر Nightclubbing Eau De Parfum
بیایید دوباره آن را به کلوپ های شبانه پاریس در دوره های دلتنگی دهه های 60 و 70 برگردانیم که توسط این عطر ساخته شده توسط مدیر خلاق سلین ، هدی اسلیمان ، برانگیخته می شود. همانطور که در توضیحات آمده است ، یادداشت های کره ای از اوریس سفید ، پاتولی ، خزه درختی ، وانیل و مشک از نت اصلی آن یعنی galbanum برای گرفتن "جو الکتریکی" استفاده می کند. به عبارت دیگر ، اسپریتز کنید و سپس کفش های رقص خود را بگیرید.
14- عطر La Panthère Eau de Parfum Spray
این عطر feline ، ساخته شده از مشک و Gardenia توسط عطر و ادکلن داخلی Cartier's Mathilde Laurent ، در یک بطری برتر با ارزش و دارای نسخه محدود بازسازی شده است که باعث می شود احساس راحتی کنید و عملاً اسم غرور شما را فرا می خواند.
15- عطر Blu Mediterraneo Cipresso di Toscana
با اعتماد به نفس ، این عطر تازه تجسم حسی از هوای شیرین ایتالیایی و تپه های نورد سرسبز توسکانی است. یادداشتهای جالب پرتقال ، مریم گلی و اسطوخودوس در یک روز تابستانی زیبا از هوای تازه نفس می کشد.
5 نکته بسیار مهم که قبل از میکروبلیدینگ باید بدانید!
، ,عطر ,یک ,های ,کند ,eau ,این عطر ,است که ,است ، ,eau de ,می شود
درباره این سایت